blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG sanchez
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
SANCHEZ



LFS S1 ,S2 ,S3
pridal SANCHEZ 13.8. 2007 o 14:46

Čo je Live for Speed?
Live for Speed (ďalej len LFS) je "hra", ktorá sa snaží čo najvernejšie simulovať závody vozidiel. Keďže na hre pracuje len 3 členný tím tvorcov, bolo rozhodnuté, že celá hra vyjde v 3 "fázach" (S1, S2, S3) s tým, že v každej "fáze" budú obsadené nové autá, trate, funkcie, vylepšený fyzikálny model a pod.

Každá z týchto "fáz" bude stáť 12 libier . Verzia S1 vyšla v lete v roku 2003, o dva roky neskôr vyšla verzia S2 Alpha (označenie Alpha je použité, pretože táto verzia ešte neobsahuje všetky funkcie, ktoré majú tvorcovia v pláne). S vydaním verzie S2 sa tak väčšina hráčov presunula z S1 práve do tejto verzie. Termín vydania S3 zatiaľ nie je známy, ale pravdepodobne ho môžeme čakať najskôr po roku 2010.

Jednou z najväčších predností LFS je jeho fyzikálny model - podoba s chovaním skutočného vozidla je naozaj veľmi blízka, až na ten spôsob ničenia sa áut, ktorý sa ešte samozrejme zdokonali vo verzii S3.V LFS sú simulované aspekty ako teplota pneumatík, ich opotrebovanie, znečistenie, detailne je simulované i zavesenie kolies, ktoré si schematicky môžete kedykoľvek počas jazdy pozrieť v akcii. Spotreba paliva je už samozrejmosťou, množstvo paliva ovplyvňuje celkovú hmotnosť auta ale aj jeho ťažisko. Z toho plynie, že v dlhodobých závodoch si treba dobre rozmyslieť stratégiu zastávok.

Najväčšia zábava je to vtedy, kedˇ sa do hry zapoja aj vaši priatelia, alebo aj úplne
cudzí ľudia.Pre začiatočníkov je najlepší server Pingzone.co.uk, kde sa môžte vyblázniť na parkovisku.Okrem tohto serveru sa dá pripojiť aj k mnohým iným serverov.Po sieti sa ale dá jazdiť iba na dvoch tratiach a jednom parkovisku, ale v rôznich podmienkach napr:povinná zastávka v boxoch, počet kôl a podobne.









Prístupov 3368
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Autosalon Nitra 07
[ 1.10.2007] (príspevkov 1)
LFS S1 ,S2 ,S3
[ 13.8.2007] (príspevkov 0)
Best of the games
[ 17.6.2007] (príspevkov 2)